gadget-uri pentru biciclisti

5 cele mai inovative si utile gadget-uri pentru biciclisti

Odata cu cresterea utilizarii bicicletei ca fiind unul dintre principalele mijloace de transport, gadgeturile au aparut ca accesorii care pot face calatoria prin oras mai confortabila si mai sigura.

In fiecare zi, tot mai multi oameni folosesc bicicleta ca mijloc de transport. De aceea, este necesar sa avem o bicicleta care sa se adapteze nevoilor celor care o conduc. Pentru a face calatoria mai confortabila si mai sigura, exista gadgeturi care pot fi de mare ajutor. Unele dintre aceasta sunt: casti invizibile, sisteme de navigatie si kituri de iluminat.

5 cele mai inovative si utile gadget-uri pentru biciclisti

Hammerhead

Acest sistem de navigatie modern a fost conceput pentru a satisface una dintre principalele preocupari ale ciclistilor in cel mai confortabil mod posibil. Cu acest dispozitiv, biciclistii vor avea un ghid pentru drumul lor printr-un sistem simplu de lumini care va ii anunta daca trebuie sa vireze spre dreapta, spre stanga, inclusiv daca exista obstacole care le pot face calatoria mai periculoasa.

Hammerhead

ICEdot senzor de avarie

Acest senzor de soc va poate salva viata. Este un cerc mic care detecteaza gravitatea unui accident si prin intermediul unei aplicatii, trimite un mesaj cu locatia exacta in care s-a produs accidentul. Este destinat biciclistilor care calatoresc in munti sau pe teren accidentat.

gadgeturi biciclisti

Helios

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru biciclisti este sa fie vizibili in intuneric. Sistemul Helios rezolva cu ajutorul unui ghidon care face ca biciclistul sa iasa in strada. Pe langa faptul ca ofera un sistem complet de iluminare, este echipat cu un sistem GPS care va poate ajuta sa gasiti rute pe care puteti merge, lumini de semnalizare si lumini care se aprind cu aceeasi putere ca farurile unei masini. Vezi si alte informatii utile peĀ paginadesport.ro.

gadgeturi bicicleta helios

Revolights

Un alt obiect gadget care rezolva problema vizibilitatii biciclistilor, diferenta fata de cel precedent este ca acest accesoriu se adapteaza la jantele bicicletei. Prin intermediul unor curele cu led-uri, jantele de biciclete sunt iluminate pentru a servi ca balize si lumini de referinta pentru biciclisti.

gadgeturi biciclisti

Patchnride

Una dintre cele mai utile inventii pe care le-ar putea crea. Patchnride este un gadget care va va economisi timp si bani, deoarece, care este proiectat pentru a repara si umfla anvelopa in cel mai scurt timp posibil in cazul unei pene. Nu numai ca economisiti timp, economisiti bani, deoarece nu trebuie sa investiti atat de des in anvelope , fiind una dintre cele mai mari cheltuieli pentru biciclisti.

gadgeturi biciclisti

Leave a Reply