creier

5 lucruri supraomenesti uimitoare pe care le poate face corpul tău. Le știai?

Creierul este un organ uimitor. Iată câteva dintre cele mai incredibile lucruri pe care le poate face creierul tău.

Puterea lui Hulk
Hulk are putere aproape nelimitată! Ca super-eroul “Hulk”, corpul tau are puterea superioara pe care nu o stii. Puteți obține acest tip de super-putere pentru o perioadă foarte lungă atunci când vă aflați sub stres extrem.

Ochii Daredevil
Dacă ați văzut-o pe Marvel’ Daredevil, știți cum protagonistul orb depășește dizabilitatea lui cu un sentiment de ascultare sonor. Acesta este un lucru real! De fapt, poți să fii bun la imaginea lumii din jurul tău prin plastizarea abilităților tale de auz. Cu o atenție deosebită pentru sunetele din jur, puteți ști ce este în jur fără a fi nevoie să priviți mai întâi.

Memoria unui computer
Puteți face creierul să funcționeze ca un computer prin extinderea timpului său de procesare și atingând capacitatea sa de stocare. Aveți capacitatea de a stoca în mintea voastră tot ceea ce ați văzut, auzit sau experimentat vreodată. Este numită memorie fotografică sau abilitatea de a reda imagini, sunete sau obiecte.

Timpul glontului
Reflexele super-umane care evità glonțul din filmele Matrix, sunt destul de discutate. “Timpul glonțului” este real! Cu practică și antrenament, puteți stăpâni ceea ce se numește, de asemenea, timpul mort.

Predicția meteo
Puteți specula o picătură sau o creștere a temperaturii cu ajutorul articulațiilor. Un studiu efectuat la Universitatea Tufts a constatat că, pentru fiecare cădere de temperatură de 10 grade, aveți o durere de genunchi la nivelul osteoartritei.

 

Leave a Reply