remedii

Alimente care elimină respiratia urat mirositoare

Ce mananci poate avea un impact enorm asupra sanatatii tale generale, si acesta este motivul pentru care poti rezolva multe probleme legate de sanatate cu ajutorul dietei. Tratarea respiratiei urat mirositoare nu este usoara, dar puteti opta pentru unele alimente pentru a obtine rezultate bune. Puteti folosi guma pentru a elimina respiratia urat mirositoare, dar aceasta va fi doar un tratament temporar. Sa aflam ce altceva va poate ajuta in aceasta privinta.

Alimente care elimina respiratia urat mirositoare

Felul de mancare pe care il consumati poate imbunatati sau agrava problema de respiratie urat mirositoare si de aceea trebuie sa fiti atenti la alegerile dumneavoastra alimentare. Iata cateva alimente care pot ajuta la rezolvarea problemei.

1. Ceai

Puteti elimina respiratia urat mirositoare, consumand ceai verde sau negru neindulcit. Ceaiul poate ajuta deoarece contine antioxidanti numiti polifenoli. Acesti antioxidanti lucreaza impotriva bacteriilor care provoaca mirosuri si ajuta la eliminarea respiratiei urat mirositoare. Ceaiul verde este de obicei o optiune mai buna, deoarece este bogat in acei polifenoli. Acesti polifenoli sunt, de asemenea, eficienti impotriva compusilor de sulf.

2. Iaurt

Doar o ceasca de iaurt neindulcit pe zi poate ajuta la eliminarea hidrogenului sulfurat din gura si poate trata respiratia urat mirositoare. Beneficiile provin din faptul ca iaurtul contine culturi active cum ar fi streptococcus thermophilus si lactobacillus bulgaricus. Aceste ajutoare bacteriene bune depasesc numeroasele bacterii din intestin si imbunatatesc digestia. Cu o digestie mai buna, este mai putin probabil sa aveti respiratie urat mirositoare.

3. Scortisoara

Cautati alimente care elimina respiratia urata? Scortisoara contine ulei esential care ucide bacteriile care cauzeaza mirosuri in gura. Desi poate fi dificil sa consumati scortisoara, acesta poate ajuta intr-adevar la tratarea respiratiei urat mirositoare.

4. Cresteti consumul de apa

Consumul de apa va impiedica uscarea gurii, ceea ce la randul sau va ajuta bacteriile sa creasca in gura. Mai mult decat atat, veti putea scapa de orice particule de alimente din gura, care furnizeaza hrana bacteriilor pentru a creste. Cresterea aportului de apa promoveaza de asemenea productia de saliva, care va ajuta sa va pastrati gura curata.

 

Leave a Reply