cafea

Cauți o alternativă sănătoasă la cafea? Iată câteva sugestii!

Cafeaua este benefică atunci când este consumată cu moderatie. Dar dacă doriți să înlocuiți cafeaua cu altceva, iată câteva alternative naturale pe care le puteți alege.

Ceai verde
Ceaiul verde conține mai puțin cafeină decât cafeaua. Este recomandat persoanelor care prezintă probleme hepatice sau hipertensiune arterială. Cu toate acestea, ceaiul verde poate fi, de asemenea, folosit de cei care doresc să piardă în greutate.

Ceai de ginseng din Siberia
Ginsengul siberian este o plantă folosită în special pentru a preveni răceala și gripa. Ingredientele active ale plantei, numite eleutheroside, energizează corpul. Ceaiul cu ginseng stimulează concentrarea, dar ajută și pe cei care doresc să piardă în greutate.

Suc de rodie
Puteți mânca fructele în stare naturală sau le puteți combina cu alte sucuri de fructe. Puteți face un shake cu rodii, lapte de soia, banane, spirulină și iaurt. Rodiile abundă în antioxidanți și energizează corpul la fel de mult ca o ceașcă de cafea.

Ceai de mentă
Beți cu încredere ceai de mentă! În afară de faptul că reîmprospătează respirația și calmează revigorarea respirației și calmează stomacul după masă, ceaiul de menta revitalizează corpul.

Suc de prune
Sucul proaspăt de prune ajustează nivelul adecvat de electroliți din organism. De asemenea, acest suc reglează apetitul, facilitează digestia și previne constipația.

Leave a Reply