tatuaj

Cum să ai grijă de un tatuaj proaspăt

Cum să ai grijă de tatuajul tău

Vindecarea tatuajului tău este aspectul final al piesei tale de artă. Opiniile și sfaturile date sunt nesfârșite și există mai mulți experți decât tatuaje. Ca și în cazul unui psihiatru, probabil că niciodată nu veți primi aceleași sfaturi sau instrucțiuni de la diferiți artiști. Dar după mulți ani de experiență combinată, veți găsi această informație foarte benefică în vindecarea tatuajului dvs.

Un tatuaj durează de obicei între 7 și 14 zile pentru a arăta complet vindecat, în funcție de tipul, stilul, dimensiunea și destinația de plasare. Adevărul este că poate dura într-adevăr până la o lună pentru ca un tatuaj să fie complet vindecat sub suprafața pielii și pentru capacitățile de vindecare naturale ale organismului dvs. pentru a bloca cerneala în întregime. Da, toate aceste lucruri pot și vor face diferența. Dacă vă faceți timp pentru a citi următoarele, veți avea șanse mult mai mari de vindecare a tatuajului dvs. fără nici o problemă pentru a vă asigura că arată cât mai bine posibil.

Cât timp trebuie să lăsați bandajul?

Răspunsurile sunt variate. Aproape toată lumea dorește să-l scoată și să-l arate imediat prietenilor, dar aceasta este o idee rea. Rezistați ispitei și așteptați. Tatuajul va continua să scurgă fluidele corporale timp de o oră sau două, în funcție de dimensiune și locație. Această perioadă de timp este critică și trebuie protejată. Deci, cât timp? 2 – 4 ore este cel mai comun răspuns, dar nu este neobișnuit să auziți 6 sau 8 ore, dar niciodată nu treceți peste 8.

O notă de avertizare: Apa caldă nu este indicată, iar căldura și / sau aburul vor deschide porii și pot elimina o parte din colorarea tatuajului tău și pot provoca un produs fin sau neclar. De asemenea, poate fi mult mai ușor ca germenii să intre în piele. Mulți artiști recomandă la sfârșitul dușului sau spălării să utilizați apă rece sau să aplicați comprese reci pe tatuaj timp de un minut, pentru a închide porii cât mai mult posibil, sigilându-l astfel în mod eficient.

Prima săptămână de îngrijire a tatuajului este cea mai importantă, în special în primele 2 până la 3 zile. Acum știți ce să faceți pentru a vă asigura că tatuajul dvs. nou arată foarte bine pentru anii care urmează.

 

Leave a Reply