cucerirea unei femei

Cum să cucerești o femeie – Ghid pentru bărbați

Fiecărui bărbat îi place să creadă că tehnicile lui de seducție a unei femei sunt infailibile, dar pe alocuri, și ei mai fac mici greșeli. O prejudecată care s-a răspândit ca ciupercile după ploaie în prezent spune că femeile sunt atrase doar de bărbații chipeși, cu sex-appeal, cu mulți bani și un statut financiar bine definit. Dacă mai are o mașină și un apartament propriu, deja urcă suficiente puncte în clasamentul reprezentantelor sexului frumos pentru ca ele să considere că respectivul bărbat are potențial de material de iubit. Aceasta este prima și cea mai mare greșeală pe care bărbații o fac atunci când pornesc la drumul care să-i conducă spre inima unei femei. Ce nu știu ei e că femeile acordă mai multă atenție trăsăturilor de ordin interior, decât ceea ce constată după primele 10 secunde de vizualizare.

Așadar, dacă vrei să fii eficient în a seduce o femeie, trebuie să știi care sunt calitățile care te ajută să o cucerești iremediabil! Ia un creion și o foaie și bifează-le din mers!

Femeile sunt complicate și prea puține lucruri reușesc să le mulțumească. Scoate-ți asta din cap. Femeile doar pozează în acest tipar, căci ele pot fi foarte ușor cucerite doar de câteva replici bine plasate. Așadar, dacă vrei să știi cum să cucerești o femeie, trebuie să ai darul cuvintelor. Iar asta nu înseamnă că trebuie să-i faci tot timpul complimente, că s-ar putea să o plictisești. Glumește cu ea, întreține conversații interesante și arată-i că ai mai mult decât a intuit ea deja. Orice femeie se topește după un bărbat inteligent, deștept și cu simțul umorului. Poate să-ți sufle vântul în buzunare în rest, dacă ești inteligent, te va aprecia mult mai mult decât dacă ești posesorul unui BMW. Și să fim serioși, e mai bine să fii tipul cu Audi, decât cel clasic, cu BMW.

barbat care flirteaza cu o femeie

Fiecare bărbat are ce-i trebuie pentru a cuceri o femeie. E regula esențială pe care nu trebuie să o uiți nici măcar atunci când dormi. Oricât va încerca ea să te submineze, tu rămâi ferm pe poziții. Femeilor le plac bărbații încrezători în sine și forțele proprii. Dacă va constata că ai o încredere de nezdruncinat, vei căpăta, în mintea ei, un aer sexy și irezistibil. În plus, atitudinea contează mai mult decât câștigurile personale. Poți să fii vânzător într-un magazin alimentar, dacă ai atitudinea de bărbat care o pune pe jar, puțin îi va mai păsa ei cum își câștigi tu existența. Femeile sunt de-a dreptul înnebunite după bărbații cu o atitudine dură, dar încrezătoare. Ai auzit și tu că indiferența le atrage ca un magnet, așa că, în loc să o complimentezi pentru tot ceea ce face, mai bine i-ai arăta mai puțin interes, însă suficient cât să îi captezi atenția. Va face ea singură pași către tine, iar asta cât de curând.

atitudinea in flirt

Comportament, hotărâre și spirit. Adaugă-le pe lista lucrurilor de care ai nevoie pentru a cuceri o femeie. Și reține, femeile te vor pe tine ca bărbat, nu ceea ce ai putea sau nu obține de la viață. Acestea vor veni pe parcurs, cu atât mai mult cu cât ai femeia potrivită care să te motiveze să reușești în tot ceea ce-ți propui.

 

Leave a Reply