internet

Cum sa obtii net de pe telefon in calculator

O modalitate intima de a partaja conexiunea digitala celulara a telefonului Android este de a conecta telefonul direct la un computer si de a activa functia de tethering. Nu toate telefoanele Android au aceasta capacitate.

Tethering-ul este o modalitate solida de a furniza acces la Internet la un alt gadget, cum ar fi un laptop sau un computer desktop.

Pentru cei care nu stiti, “tethering” este termenul acordat pentru conectarea telefonului prin USB, Bluetooth sau WiFi la computerul dumneavoastra si utilizarea conectivitatii Internet pentru a oferi o conexiune de Internet la computer.

  1. Urmati acesti pasi pentru a configura tetheringul pe Internet:
  2. Conectati telefonul la un computer sau laptop utilizand cablul USB.
  3. Cel mai bun succes cu aceasta operatiune este atunci cand computerul este un PC care ruleaza Windows.
  4. Deschideti aplicatia Setari.
  5. Alegeti Mai multe, apoi alegeti Tethering & Mobile Hotspot.
  6. Asezati un marcaj de selectare de catre elementul USB Tethering.
  7. Tastarea pe Internet este activata.

Celalalt dispozitiv ar trebui sa recunoasca instantaneu telefonul ca un “modem” cu acces la Internet. Poate fi necesara o alta configuratie, care depinde de computerul care utilizeaza conexiunea legata. De exemplu, poate fi necesar sa acceptati instalarea unui software nou cand vi se solicita Windows.

Cand tethering-ul este activ, apare o pictograma Tethering sau Hotspot Active notification. Alegeti aceasta notificare pentru a configura ulterior legarea.

Spre deosebire de crearea unui hotspot Wi-Fi, nu este necesar sa dezactivati Wi-Fi pentru a activa tethering-ul USB.

Impartasirea conexiunii de retea digitala implica taxe de utilizare a datelor fata de planul de date celulare. Aveti grija la utilizarea datelor atunci cand distribuiti o conexiune.

Conectati telefonul la computer printr-un cablu USB. Apoi rulati aplicatia PdaNet pe telefon si alegeti Activare USB Tether. Aplicatia va incepe sa ruleze ca un serviciu de fundal.

Pe calculatorul dvs., va fi acum un simbol de telefon mic in bara dvs. de sistem. Faceti clic dreapta pe aceasta si atingeti Conectati pentru a termina legatura.

Leave a Reply