decizie despartire

Cum să te desparți de prezent când deja te întâlnești cu viitorul? Ghid pentru femeile nehotărâte

Of, încurcate sunt căile dragostei, mai ales atunci când ești nevoită să alegi între două situații imposibile! Intuiția feminină s-a pus deja în mișcare atunci când ai citit aceste rânduri și știi exact despre ce poveste e vorba – aceea în care tu ești implicată într-o relație, dar viața îți scoate pe altcineva în cale, cineva de care începe, în mod subit, să-ți placă, și nici măcar nu știi în ce moment s-au întâmplat toate acestea!

Ne este clar că nu hotărâm noi cine va intra în viața noastră și în ce moment se va întâmpla acest lucru, iată că inevitabilul s-a întâmplat și ai întâlnit un bărbat nou, de care te simți atrasă într-un mod inexplicabil. Ce e mai rău, e că știi că trebuie să te decizi pentru unul dintre ei, căci nu ți se potrivește rolul de a duce două relații în paralel. Alegerea ți se pare extrem de dificilă, iar nesiguranța te omoară. Dacă nu faci alegerea potrivită? Dacă închizi ușa la ceva ce a fost atât de frumos pentru ceva care te va dezamăgi pe parcurs? Pe de altă parte, nu vei ști dacă nu încerci. Astfel de gânduri te vor măcina, până când ajungi la concluzia că trebuie să iei o decizie. O decizie între Prezent și Viitor.

În acest moment, nehotărârea îți este cel mai mare dușman. Dar am o veste bună pentru tine! Nu trebuie să te mai preocupi cu astfel de gânduri, căci decizia ta a fost deja luată. Inconștient, ai ales Viitorul în clipa în care te-ai gândit că trebuie să faci o alegere. Dacă sentimentele tale pentru Prezent ar fi fost mai puternice, sămânța îndoielii nu ar mai fi încolțit în mintea ta. Iar gândurile despre despărțirea de Prezent nu ar mai fi dat târcoale. Acum, nu trebuie decât să mai faci pasul cel mare – să-i comunici decizia ta Prezentului.

Cum faci asta? Urmează acești câțiva pași!

  1. În speranța în care i-ai comunicat Viitorului despre situația ta din prezent, spune-i că te-ai decis să faci lucrurile cum trebuie și să închei relația curentă. Ai grijă să nu existe îndoieli din partea lui cu privire la adevăratele tale sentimentele. Trebuie să știe că simți ceva pentru el, de aceea iei decizia respectivă.
  2. Alege un moment și o locație potrivită în care să te întâlnești cu Prezentul. Este de preferat un teritoriu neutru, cu lume în jur, în cazul în care lucrurile scapă de sub control (asta dacă știi că are o fire mai vulcanică de fel).

Cum te desparti de cineva

  1. Poartă discuția pe un ton calm și încrezător. Orice ar fi, evită să țipi sau să vorbești pe un ton înțepat. Explică-i cum ai ajuns la acea concluzie și că tu consideri că este cel mai bun lucru pentru amândoi. Nu are rost să vă faceți să suferiți reciproc, așa cum nu ai nici un motiv să mai rămâi într-o relație în care nu-ți mai dorești să fii sau nu-ți mai găsești locul.
  2. Odată lucrurile stabilite cu Prezentul, e timpul să-ți privești Viitorul în ochi și să îi spui că acum nu vă mai stă nimic în cale pentru a începe să vă construiți povestea de dragoste.

o noua relatie

Leave a Reply