epilare

Cum să te epilezi acasă simplu și fără durere

Epilarea. Nu este atât de grea și cu puțină practică veți deveni profesioniste. Picioarele sau axilele – îndepărtarea părului la domiciliu este acum o floare la ureche, într-adevăr.

Ceara este, fara indoiala, cel mai bun mod pentru o epilare netedă și pentru o lunga perioada de timp. Dar făcând aceste vizite la salon poate fi destul de incomod, ca să nu mai vorbim, costisitor. Te-ai gândit să te epilezi acasă? Este destul de simplu, într-adevăr. Dar, înainte de a începe, există câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere.

Strângeți toate materialele: ceară, pudră de talc, loțiune de corp. Alegeți cu atenție ceara. Pentru pielea sensibilă, selectați una care a fost testată clinic. Dacă nu sunteți sigure, un produs pe bază de aloe este întotdeauna a alegere bună.

Exfolierea ușoară ajută la înmuierea părului și deschide foliculii de păr, făcând un proces mai ușor și mai puțin dureros. Exfolierea previne, de asemenea, creșterea părului înrădăcinat.

Pentru ca ceara sa se agate in mod corespunzator de par, nu trebuie sa fie nici scurt, nici prea lung. Asigurați-vă că părul dvs. nu este mai mic de 1/4 inch și nu mai mult de 3/4 inch lungime.

Ceara va durea putin. Reduceți durerea cu ajutorul unui analgezic cu o jumătate de oră înainte de epilare sau aplicați o cremă dureroasă în zona pe care o curățați. Și da, asigurați-vă că nu vă epilați în timpul menstruației sau cu 1-2 zile înainte. Ești mai sensibilă la durere.

Îndepărtați orice reziduu de ceară cu apă rece după epilare (apa fierbinte va rani!), și acum hidratează.

Leave a Reply