par

Cum să-ți vopsești părul acasă natural

Au dispărut zilele în care colorarea părului artificial a fost folosită în primul rând de generația mai în vârstă pentru a combate creșterea inevitabilă a părului alb. În zilele noastre, vopsirea părului este o metodă populară printre fetele și femeile tinere.

Este în primul rând o procedură cosmetică făcută pentru a acoperi părul alb, pentru a restaura culoarea după o decolorare a părului, sau pentru a experimenta o culoare diferită a părului.

Colorarea părului nu este doar un serviciu care trebuie achiziționat la salon. Oamenii au devenit adepți în a face acest lucru acasă.

Henna

Egiptul antic, Asia de Sud, Europa, Arabia și Africa – culturile din întreaga lume au folosit henna ca agent natural de colorare a părului de mii de ani. Este unul dintre cei mai puternici agenți naturali de colorare din lume. În funcție de culoarea reală a părului și de calitatea hennei folosite, culoarea rezultată după o aplicație de henna poate fi portocalie, roșie sau întunecată.

Pe lângă proprietățile de colorare, henna este, de asemenea, un balsam incredibil și face părul ușor de manevrat. De asemenea, conferă părului rezistență și vitalitate și împiedică ruperea.

În plus, henna ajută la inhibarea supra-producției de ulei din scalpul care face părul gras și limpede și își menține flotabilitatea.

Suc de lămâie

Frunza de henna sub formă de pudră conține moleculele de colorant care, atunci când sunt eliberate, pătrund în scalp și păr și le colorează. Totuși, aceste particule de frunze pulverulente sunt acoperite cu celuloză, care trebuie să fie descompusă pentru a elibera moleculele de colorant.

În timp ce alte produse pot descompune celuloza, numai un produs acid, cum ar fi sucul de lămâie, îi va permite să rămână ferm pe scalp și păr, și vă va colora mai eficient părul.

Lapte de nucă de cocos

Pe termen lung, utilizatorii de coloranți de henna nu se pot opri în legătură cu beneficiile incredibile ale adăugării laptelui de nucă de cocos la pasta de henna.

Pentru inceput, contracareaza efectul extrem de uscat pe care sucul de lamaie il poate avea asupra scalpului, in special pentru cei care sufera deja de scalp uscat. În plus, combate efectele de uscare ale hennei.

În afară de proprietățile sale incredibil de hidratante, ajută la eliberarea mai rapidă a colorantului și vă hrănește și întărește părul pentru o măsură suplimentară.

 

 

Leave a Reply