remedii dinti

Durere de dinti? Scapa de ea cu aceste remedii eficiente acasa

Suferiti de o durere de dinti? Doriti sa tratati durerea de dinti natural si rapid? Daca raspunsul dvs. este “Da”, atunci ar trebui sa cititi mai departe pentru a sti cum sa scapati durerea dintilor odata pentru totdeauna. Aici sunt cele mai bune remedii naturale pentru durerea dentara:

Frunzele de Guava

Frunzele proaspete de guava pot reduce inflamatia. In plus, frunzele de guava sunt bogate in proprietati analgezice si antimicrobiene care pot atenua durerea de dinti. Pur si simplu, spalati frunzele de guava si mestecati-le pana cand scapati de durere. Sau puteti fierbe frunzele de guava in apa, raciti-le in mod natural, adaugati niste sare si folositi continutul ca o apa de gura.

Extract de vanilie

Un alt tratament la domiciliu pentru durerea de dinti este extractul de vanilie. Ati incercat vreodata aceasta metoda? Acest remediu va poate calma foarte bine dintele. Acum aveti nevoie de un tampon de bumbac, inmuiati-l in extract de vanilie si impachetati-l in regiunea afectata. Puteti face aceasta metoda de cateva ori in fiecare zi pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Alcool

Alcoolul este bun in unele cazuri, inclusiv durerea de dinti. Acesta va fi unul dintre cele mai utile remedii pentru durerea de dinti, daca il incercati acasa. Un pic de vodca, lichior, scotch sau whisky, si simptomele de durere de dinti se vor reduce dramatic.

Bicarbonat de sodiu

In ziua de astazi, oamenii stiu ca folosesc bicarbonat pentru piele, par si sanatate. Bicarbonatul de sodiu este de obicei folosit pentru a vindeca unele boli comune, inclusiv durerea de dinti. Puteti folosi un tampon de bumbac, puteti adauga putina apa si aplicati in zona afectata.

Clatiti gura cu apa sarata calda

Deseori auzim despre unele efecte negative pe care le produce sarea pentru corpul nostru, cum ar fi cresterea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, sarea este, de asemenea, utila si foarte necesara organismului nostru. Unul dintre beneficiile pe care le poate aduce sarea este sa ne ajute sa amelioram o durere de dinti. Este destul de usor: trebuie doar sa scoateti recipientul de sare si sa luati doua pana la trei lingurite de sare si sa le puneti intr-un pahar de baut; dupa care turnati putina apa calda in pahar. Acum puteti amesteca combinatia de apa si sare cu o lingura si apoi clatiti gura. Nu trebuie sa inghititi apa sarata! Repetati timp de cateva minute si apoi scuipati. Dupa ce ati scuipat, ar trebui sa luati o alta gura de apa si sa clatiti cateva minute inainte de a o scuipa. Acest remediu este ieftin si este considerat unul dintre cele mai utile si mai eficiente modalitati de tratare a durerii dentare.

Leave a Reply