ssex

Matrimoniale sex: De ce cauta barbatii sex pe bani

Cand vine vorba de intalniri si relatii, termenul “Matrimoniale sex” inseamna foarte mult. Și totusi, multi oameni nu stiu exact ce inseamna intalniri casual sau ce implica asta. Deci, pentru a determina daca intalnirea casual este potrivita pentru dvs., este timpul sa definiti formal acest tip de proces si sa cantariti avantajele si dezavantajele acestui tip de conexiune sexuala.

Un studiu international a aratat ca 15-20% dintre barbati se angajeaza in Sex pe Bani bucuresti. Cu toate acestea, incepand cu anul 2005, numarul barbatilor care platesc pentru sex s-a dublat pe o perioada de 10 de ani, potrivit unui studiu, in 2010, 69% dintre barbati frecventeaza site-uri de Matrimoniale Sex pe Bani bucuresti.

Desi exista atat de multe facilitati pentru sex platit prin Internet sau prin telefon, studiile arata ca sexul ca un cuplu elibereaza substante chimice din creier. Acesta este un alt motiv pentru care barbatii apeleaza la site-uri de Matrimoniale Sex pe Bani bucuresti.

Atractia pe care o simte fata de fetele pe care le intalneste este ca, odata ce o plateste, femeia este total dedicata sa-i ofere placere, sa-l satisfaca, sa aiba grija de el si sa-l faca fericit. Barbatul nu simte ca trebuie sa multumeasca la randul lui, nu trebuie sa o faca fericita, nici nu trebuie sa-si faca griji in privinta nevoilor sale emotionale sau a cerintelor sale. Poate sa dea sau sa primeasca fara povara reciprocitatii, sa fie in intregime egoist, mai ales agresiv sau pasiv si nu numai ca femeia nu se supara, ci pare incantata. Nu este responsabil pentru ea in nici un fel. Ea se concentreaza in totalitate asupra lui, ca si cum ar fi centrul lumii. Pentru el, iluzia autenticitatii este suficienta.

Majoritatea barbatilor care viziteaza site-uri de Matrimoniale sex sunt intre 18 si 70 de ani si nu sunt stereotipurile pe care le credem, ci tot felul de barbati, inclusiv cei cu convingeri religioase si morale. 50% sunt casatoriti sau in relatii pe termen lung.

Leave a Reply