Mută-te folosind saci vidat.

Mutarea dintr-o casă în alta a hainelor poate da mari bătăi de cap. Bagajele și agitația sunt extrem de obositoare, de aceea este important să găsești cele mai bune soluții care să îți ușureze munca. Nu este vorba doar de împachetarea hainelor; pe lângă asta mai ai și perne, pilotele, cuverturi etc. care ocupă un mare volum din bagaje. Transportul acestora poate fi destul de dificil în cutii sau valize. Pentru situații de acest gen, folosirea de saci haine speciali pot fi practici și utili, ușurându-ți mutatul. Sacii de vidat te ajută să ai mai mult spațiu și să depozitezi hainele în siguranță, ferindu-le de murdărie, umezeală și diferite situații neplăcute pe care le poți întâmpina.

saci vidat

Avantajul transportului în saci haine este unul evident mai ales în momentul despachetării. Atunci când faci bagajul, împachetezi îmbrăcămintea într-o anumită poziție care se păstrează intact pe timpul transportului. Nu trebuie să mai pierzi timpul cu despachetările stresante. Tot ce trebuie să faci este să scoți lucrurile și să le pui mai apoi direct în dulap. Și mai interesant este atunci când achiziționezi saci haine parfumați. Deobicei lucrurile prind un miros mai neplăcut după ce stau un timp îndelungat într-un spațiu închis. Dar depozitându-le prin această metodă, ele își păstrează un miros plăcut, chiar îmbunătățit.

Un alt aspect important este spațiul. Poți salva undeva la 70% din spațiu dacă folosești saci haine. Este un proces foarte simplu de efectuat. După ce pui lucrurile în saci, scoți aerul cu orice tip de aspirator. Aceștia sunt confecționați din materiale speciale care permit folosirea oricărui aspirator. În acest mod, hainele sunt comprimate, iar tu economisești spațiu în bagajul tău. Fiind de diferite dimensiuni, poți achiziționa saci haine mai mari în care să bagi așternuturile pentru pat, draperiile sau chiar paltoanele și gecile de iarnă. Singurele lucruri pe care nu le poți băga în saci, sunt obiectele ascuțite, care pot tăia materialul, deteriorându-l, deci pierzându-și din proprietăți.

saci haine

Pe de altă parte, cel mai mare avantaj în mutatul lucrurilor folosind saci haine este că poți transporta în mașină mai multe bagaje deodată, nefiind necesar să faci mai multe drumuri. Probabil este destul de greu să te muți fără a avea la dispoziție o dubă. Se pare că poți transporta cu mașina personală toate bagajele. Vă dați seama că una dintre cele mai mari probleme ale femeilor o constituie hainele. Nu cred că ar pleca în noua casă fără o geacă sau sacou. Pentru femei va fi cea mai mare satisfacție când vor vedea că nu mai este necesar să se așeze pe valiză pentru a o putea închide.

luggage stuffing

Ei bine, fie că este vorba de mutat, de mers în călătorii, concedii sau pentru depozitare, alege saci vidat. Îți va ușura munca, iar bagajul tău va fi unul bine organizat. Nimic mai practic decât transportul cu ajutorul sacilor de vidat. Odată ce te vei obișnui să folosești saci haine în schimbul valizelor sau geamantanelor, nu vei mai dori să pleci în călătorii cu altceva. Încearcă această metoda și vei observa diferența.

 

 

 

Leave a Reply