tatuaje sunet

Tatuaje și tehnologie: Ce sunt tatuajele cu sunet?

Lumea tatuajelor continuă să se îmbine cu lumea tehnologiei în moduri noi și fascinante. De data aceasta, tatuajele întâlnesc realitatea augmentată sub forma “tatuajelor cu sunet”. Un tatuaj cu sunet vă permite să aveți până la un minut de tatuaj audio pe corpul dvs. Tatuajul se bazează pe forma unui semnal audio, pe lângă un sunet sonor, și cu o aplicație numită Skin Motion, puteți asculta sunetul corespunzător. Skin Motion a fost lansat în iunie 2017 și există deja un interes enorm în această idee.

Există un videoclip minunat pe site-ul Skin Motion care conține o femeie care dorește să-și facă un sunet de câine care urlă tatuat pe brațul ei. A încărcat fișierul audio al urletului câinelui în aplicație, iar clipul audio a produs o imagine de undă corespunzătoare. Imaginea a fost apoi imprimată pe hârtie de transfer, care este utilizată pentru a plasa imaginea undelor sonore pe piele. După aceea, un artist de tatuaj certificat Skin Motion poate tatua sunetul exact pe corp și chiar poate adăuga ornamente înconjurătoare, atât timp cât imaginea undelor sonore este intactă și clară. Acum trebuie doar să deschideți aplicația Skin Motion, să o mutați deasupra tatuajului, iar aplicația va reda sunetul câinelui urlând.

moda

Nate Siggard, fondatorul filmului Skin Motion, a luat ideea când doi dintre prietenii săi au fost tatuați cu linia de deschidere a lui “Tiny Dancer” a lui Elton John. Prietena lui a comentat că ar fi minunat dacă ai putea asculta de fapt. Comentariul a fost catalizatorul unei noi inovații în lumea tatuajelor. Nate și-a dat seama că era posibil, iar primul tatuaj de sunet creat vreodată era vocea prietenei și copilului său. După ce a postat videoclipul tatuajului său cu sunet pe Facebook, a devenit viral, și a devenit conștient că are o idee comercială.

Practica este încă în dezvoltare timpurie, deoarece aplicația nu a fost încă lansată oficial. Primul pas este de a construi o rețea largă de artiști care sunt interesați să obțină certificarea pentru a efectua tatuaje cu sunet. Certificarea este necesară pentru ca artiștii să înțeleagă limitele tehnologiei. Există parametri specifici de care artistii trebuie să fie conștienți, astfel încât să poată personaliza desenele. Ultimul lucru pe care îl doresc este să aveți un tatuaj care nu este compatibil cu aplicația. Pentru ca aplicația să funcționeze, este important să folosiți destinația și dimensiunea corectă a tatuajului. Deci, dacă doriți o sesiune cu un artist certificat, mergeți pe site și plasați-vă numele pe lista de așteptare, deoarece crește rapid. Pe măsură ce înțeleg tehnologia, ei speră să extindă capacitatea aplicației, astfel încât Skin Motion să poată reda audio pe baza tatuajelor cu sunet pe care oamenii le au deja.

Leave a Reply