banane

Bananele ingrasa? Care este raspunsul specialistilor

In timpul unei diete, unii oameni suspecteaza ca bananele ingrasa, in timp ce alti oameni se refera la banane ca super-alimente pentru pierderea in greutate. Deci bananele ingrasa? Vom analiza raspunsul in acest articol impreuna cu cateva alte informatii despre banane.

Bananele ingrasa?

Raspunsul este nu. Obtineti aproximativ 110 calorii dintr-o banana de dimensiuni medii, care are putina grasime. Bananele contin alte substante nutritive, cum ar fi potasiu (450 mg), fibre dietetice (3 g), proteine ​​(1 g) si vitamina C (15% din DRI). Aproximativ 30 g de carbohidrati sunt prezenti in banane, din care 19 g provin din zaharuri, 8 g din amidon si restul din fibre.

Se credea ca bananele ingrasa deoarece contin o cantitate mare de amidon, totusi, ele contin fibre care nu sunt absorbite in organism. Ofera sentimentul de satietate, ajutand astfel la scaderea in greutate. Potrivit unor cercetari, amidonul din banane poate ajuta de fapt la arderea grasimilor dupa o masa. Contine butirat care hraneste bacteriile prietenoase si poate accelera digestia.

O multime de radicali liberi sunt generati in organism in fiecare zi. Acesti radicali liberi provoaca multe leziuni corpului. Bananele contin antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi si stimuleaza imunitatea organismului.

Singurul moment in care trebuie sa va faceti griji cu privire la faptul ca bananele ingrasa este atunci cand mancati banane ca un cimpanzeu! Ar trebui sa va limitati la 2 banane pe zi, daca le mancati zilnic.

Cum sa mananci banane pentru a slabi

Exista o dieta de pierdere in greutate cu banane care a devenit atat de populara in Japonia in anul 2008, incat a existat o lipsa de banane in magazine. Convingerea este ca un consum de banane in fiecare dimineata, impreuna cu o dieta va ajuta la scaderea in greutate. Iata cateva din principiile sale de baza.

  • Consumati banane pentru micul dejun
  • Mancati pranzul obisnuit si cina
  • Beti apa
  • O gustare este permisa dupa-amiaza
  • Luati cina devreme
  • Pastrati un jurnal de dieta

 

 

Leave a Reply