colectii de moda barbati

Culori la moda barbati prezentate in cele mai noi colectii de moda 2019

Cele mai noi colectii de moda ne prezinta tendintele de culoare in moda barbati pentru anul 2019. Institutul Pantone ne ofera culori foarte vii in primavara/vara anului 2019, care sunt importante pentru comerciantii cu amanuntul, care iau decizii bazandu-se pe rapoartele privind cele mai noi tendinte de culoare pentru colectiile de moda din anul ce vine.

Cea mai recenta saptamana de moda din sezonul de primavara-vara pentru barbati din 2019, redefineste moda contemporana a barbatilor si modul in care prognoza culorii 2019 va lua forma. Este foarte important sa intelegem stilul modern al barbatilor din ziua de azi, am observat stiluri cu lux si confort care au suferit o crestere brusca. Organizatiile globale reorganizeaza cultura de lucru in birouri, unde barbatii au o mai mare flexibilitate. Barbatul din 2019 se transforma in nomadul digital si in hippiotul modern. Pentru astfel de consumatori, culoarea trebuie redefinita pentru a corespunde nevoilor lor psihologice.

Cererea pentru confort si sanatate este in crestere – acest lucru s-a vazut in cele mai recente colectii de moda barbati 2019. Piata pentru calatoriile de afaceri de lux este in crestere in cazul in care barbatii iubesc sa lucreze in timp ce calatoresc.

Cererea pentru stilul de statiune a vazut o crestere, iar moda barbatilor pentru sezonul de primavara-sezon 2019 confirma acelasi lucru ca si designerii care aduc sacoului de munca vibratii inspirate de plaja si modele tropicale.

Culori la moda barbati prezentate in cele mai noi colectii de moda 2019

Barbatii sunt foarte constienti de sanatatea si stilul lor de viata – datele arata ca cererea pentru sala de gimnastica, activitatile sportive si centrul de meditatie a inregistrat o crestere imensa.  Rosu, ardei iute, galben praf si neonul sportiv sunt acum favoritele naturale ale designerilor in cele mai noi colectii de moda din sezonul de primavara-vara 2019 din moda barbati.

Verde neon

Culorile neon s-au intors – Analizele colectiilor de moda barbati de pe podium arata ca designerii sunt interesati sa arate fiabilitatea asupra nuantelor de verde neon. Nevoia de schimbare a barbatilor contemporani continua, neon fiind alegerea populara a sezonului de primavara/vara 2019.

colectii de moda barbati

Rosu

Designerii s-au jucat cu pasiunea si energia fizica prin culoarea Red Pantone. Culoarea este asociata si cu activitatea – deci este cea mai potrivita pentru stilurile sportive. Am vazut rosu pentru jachete Parka si topuri. Pe fashion dex gasesti mai multe informatii despre culorile anului pentru barbati.

Violet pal

La fel ca albastru, violetul se adauga la lista culorilor adaptate la tendinta culorilor pastelate, facand aspectul futurist si sportiv, o mare esenta a acestei nuante vii.

Galben

Paleta de galben Fressia si Habañero capteaza imaginatia designerilor. Culoarea a fost aplicata pe jachete, paltoane si articole de imbracaminte sportiva.

colectii de moda barbati

Portocaliu

Portocaliu continua sa-si mentina prezenta in ultimele trei sezoane de toamna si sezonul de vara si primavara. Specialistii au prezis ca portocaliu este asociat cu un nivel ridicat de energie si cresterea cererii consumatorilor pentru activitatea fizica a contribuit la aparitia celor mai puternice si cele mai comerciale culori pentru industria modei. In acest an, “portocaliu pamant” a fost revizuit pentru moda barbati din 2019.

Alb perla

Intr-un mod mult mai eteric, culoarea alba perlata este tonul perfect pentru a va imbraca intr-un mod sportiv sau elegant, facandu-l cea mai buna alegere pentru un aspect relaxat de primavara.

Albastru deschis

Albastru deschis este noua culoare in crestere a sezonului de primavara-vara din 2019, reperata in cele mai recente colectii de moda de la saptamana modei din Milano; albastru-apa este seria paletei de culori a lui Pantone. Culoarea a aparut atat delicata, cat si racoritoare pentru barbatii Nomad.

colectii de moda barbati
Nomad

Albastru cobalt

Albastru cobalt este una dintre cele mai populare culori emergente ale sezonului. Nu doar la Paris, am aflat ca a fost adorata in mod egal la Milano si la saptamana modei din Londra.

Influenta militara

Influentele militare au fost evidente la saptamana modei din Londra, Paris si Milano, unde Loden Green este paleta Pantone populara din serie.

Sacaï Spring 2019

Verde

De la faimosul verde sticla pana la verde maslina; Este culoarea sperantei, a naturii si a tolerantei. Simbolizeaza respectul pentru natura si, prin urmare, prezinta o parte a unei societati civilizate. Luati in fiecare zi vitalitatea si tineretul in tinuta dvs. utilizand oricare dintre tonaliile sale. Va fi intotdeauna o decizie buna sa il combinati cu albastru, maro sau alb.

Cafea prajita

Deoarece tonurile maro nu sunt lasate doar pentru iarna, culoarea bruna a fost vazuta mai ales pe jachete si paltoane, dand o nota sofisticata de maturitate, cum este costumul din doua piese al lui Ermenegildo Zegna.

moda barbati

 

Leave a Reply