nr telefon

Cum sa va ascundeti numarul de telefon in timp ce sunati pe cineva

Ati fi observat ca unele apeluri primite apar pe ecran ca numar privat. Acest lucru se datoreaza faptului ca apelantul a facut in mod intentionat numarul ascuns. Pentru orice motiv, daca doriti sa ascundeti numarul dvs. de telefon de la oricine in timpul apelului, continuati sa cititi acest articol.

In acest articol, voi discuta cateva trucuri pentru a va permite sa ascundeti cu usurinta numarul dvs. de telefon mobil pe oricine sunati. Numarul dvs. va aparea apoi ca numar privat pe receptorul persoanei pe care o apelati.

Metoda 1: Ascundeti numarul de telefon utilizand setarile dispozitivului

Aceasta este metoda cea mai autentica si mai sigura de a ascunde numarul dvs. de telefon in timp ce sunati pe cineva. Indiferent daca utilizati un telefon Android, iPhone sau orice alt telefon, puteti ajusta cu usurinta setarile din telefonul smartphone pentru a va ascunde numarul de contact de la receptorul persoanei pe care o apelati.

Pentru utilizatorii Android:

Accesati Setari apel in telefonul smartphone si navigati la optiunea Mai multe setari sau Setari avansate.
Acum, apasati pe optiunea Afisare ID apelant.
In cele din urma, alegeti optiunea Ascundere numar.
Ascundeti numarul dvs. mobil in Android

Gata. Numarul dvs. va fi apoi vizibil ca numar privat ori de cate ori apelati pe cineva de pe telefonul dvs. smartphone Android. Nu este simplu?

Pentru utilizatorii iPhone:

Deschideti aplicatia Setari si atingeti optiunea Telefon.
Aici, apasati pe Afiseaza ID-ul meu de apelant si apoi comutati cursorul la OFF.
Ascunde numarul in iPhone

Numarul dvs. de telefon va fi ascuns pana cand din nou treceti aceasta comutare pe ON in setarile pentru iPhone. Receptorul dvs. nu va putea vedea ID-ul apelantului.

Metoda 2: Ascundeti numarul prin adaugarea prefixului de blocare a ID-ului apelantului

Daca telefonul dvs. nu are setari pentru a va ascunde numarul, puteti incerca sa adaugati prefixul de blocare al ID-ului apelantului, majoritatea tarilor au aceasta facilitate. Codul de blocare poate fi diferit in functie de tara in care locuiti. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca codul este activat de furnizorul dvs. de retea.

Leave a Reply