poze

Greseli pe care trebuie sa le eviti pentru a iesi bine in poze

Multi oameni cred in mod eronat ca munca modelelor profesionale consta doar in a fi frumoase si de a privi camera. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de orice imagine suficient de buna, o mare parte a succesului depinde de aptitudinile modelelor de a se prezenta si de a se prezenta in mod corect.

Am compilat cateva sfaturi nepretuite de la adevarati profesionisti care va vor ajuta sa aratati intotdeauna cel mai bine in orice fotografie!

Puneti barbia in fata

Problema: In orice fotografie, gatul trebuie sa ramana vizibil. Incercati sa nu va inclinati capul inainte, altfel privirea voastra va deveni greoaie si neplacuta.
Solutie: Incercati sa va pozitionati usor capul inainte. Acest lucru s-ar putea simti nefiresc, dar o astfel de pozitie va face gatul sa arate mai subtire, adaugand un sentiment de eleganta si aptitudine pentru imaginea de ansamblu.

Nu incrucisati bratele

Problema: inclinarea capului fara coborarea umerilor pare nefireasca. Trecerea bratelor va transforma intreaga figura intr-o neclaritate fara forme.
Solutie: Cand va indreptati spre camera foto, inclinati corpul intr-o parte laterala. Puneti bratele in jos si relaxati-le. In acest fel, gatul va parea mai subtire si conturul corpului dumneavoastra va deveni clar definit.

Aveti grija la postura

Problema: Chiar si un spate usor cocosata va scurteaza vizual gatul si “adauga” cateva kilograme in plus in jurul taliei.
Solutie: Indreptati coloana vertebrala in timp ce va indoiti la talie. Daca stati jos, nu va sprijiniti de spatarul scaunului. Pentru a face conturul corpului mai clar, incercati sa va intoarceti la jumatatea camerei.

Schimbati unghiul

Problema: Cand stati cu picioarele in fata camerei, silueta dvs. arata voluminoasa si asemanatoare cu o cutid. Alegerea gresita a unghiului poate face ca bratele si picioarele sa para mai scurte decat sunt cu adevarat.
Solutie: Pentru a repara acest lucru, pur si simplu trebuie sa schimbati unghiul, plecand usor de la camera. Pentru a va mentine picioarele si a le face sa para mai lungi si mai subtiri, puneti un picior putin peste celalalt.

Acordati atentie unde va puneti bratele

Problema: Bratele incrucisate creeaza o impresie urata, in acelasi timp mainile libere arata nefiresc.
Solutie: Forma “clepsidra” este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand stati jos. Puneti un picior peste celalalt si plasati ambele coate pe genunchiul piciorului superior. Tineti bratul intr-o pozitie verticala, iar celalalt pe orizontala. Acest lucru creeaza linii vizuale elegante care evidentiaza atat fata cat si silueta dvs.

Creati linii vizuale

Problema: Stand drept, cu bratele atarnate in partile laterale, nu se poate califica cu greu o postura fotogenica. In plus, unele articole de imbracaminte pot adauga volum la silueta dvs.
Solutie: Deplasati-va bratele departe de corp. Incercati sa le folositi pentru a crea linii drepte si unghiuri care vor accentua contururile siluetei si vor evidentia ceea ce conteaza.

Leave a Reply