craciun

Idei pentru a petrece Craciunul in familie

In zilele de Craciun va puteti bucura de cei dragi care fac o multime de activitati. In continuare, va vom arata cateva dintre ele.

1. Faceti decoratiuni de Craciun. Pe site-ul web Hogarmania aveti multe idei, dar daca doriti, gasiti mai mult pe Pinterest. Ele sunt foarte usor de facut si arata grozav. Poti sa le faci singur sau sa le dai cuiva.

2. Decoreaza bradul si restul casei cu lumini si detalii de Craciun. Decorarea casei cu aceste obiecte va va face sa va dati seama de frumosul timp in care traiti.

3. Trimiteti felicitari prietenilor si familiei. Timpul petrecut pentru a scrie o felicitare spune multe despre persoana respectiva. Sa nu pierdem obiceiurile bune.

4. Film de Craciun in familie. Sigur ca aveti o lista de titluri esentiale pentru a le vedea in fiecare an. Includeti o ceasca de ciocolata calda sau cafea, astfel incat dupa-amiaza sa fie completa.

5. Mergeti la patinaj. De Craciun este rece, foarte rece si asta se traduce in … patine pe gheata! Veti pierde ocazia sa va bucurati de aceste momente impreuna cu familia? Aceste amintiri vor fi cele pe care vi le veti aminti mereu.

6. Donati. Cu siguranta aveti acasa jucarii si haine pe care nu le mai folositi si ceilalti oameni ar aprecia foarte mult acest gest. Exista o multime de ONG-uri care, la Craciun, isi intaresc activitatea pentru a participa la toate aceste activitati. De asemenea, daca exista copii mici in familie, veti insufla valori bune.

7. Faceti ritualuri. De ce nu? Exista multi oameni care sunt superstitiosi sau care o fac pur si simplu de dragul lor. Craciunul este unul dintre cele mai magice momentele ale anului.

8. Cumparati bilete la loterie. Alegeti un numar sau cumparati un bilet intr-o zi in care ati facut un plan impreuna, important este ca fiecare membru colaboreaza. Va fi mult mai frumos sa va bucurati de premiu in randul tuturor.

Leave a Reply