parcuri acvatice

Parcuri acvatice – cele mai distractive lume

Odata cu sosirea verii, turistii cauta plaje unde se pot bronza la soare. O alternativa distractiva la aceste plaje, sunt parcurile de apa. In aceasta lista am adunat cele mai bune parcuri acvatice din lume.

Daca va ganditi sa faceti o baie si sa petreceti bine cu prietenii, “cel mai bun parc acvatic din lume” este mai aproape decat credeti. Si, pentru al treilea an consecutiv, parcul Siam din Tenerife a fost recunoscut de utilizatorii TripAdvisor drept cel mai impresionant dintre toate. Te-ar putea interesa si Hoteluri incredibile pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata“.

Parcuri acvatice: Siam Park, Spania

Situat in orasul Adeje (Tenerife), de la inaugurarea sa in 2008, este considerat unul dintre cele mai bune parcuri de apa din lume. Are o lungime de 185.000 de metri patrati, cu o estetica orientala atenta. Cea mai cunoscuta atractie este “Turnul Puterii”, o cadere aproape verticala de 28 de metri care va scufunda vizitatorul indraznet sub un acvariu plin de pesti. Parcul Siam este ideal pentru iubitorii de apa, deoarece piscina cu valuri ridica apa la mai mult de 3 metri, obtinand cel mai mare val artificial in lume.

parcuri acvatice

Parcuri acvatice:  Water Cube, Beijing 

Deschis in 2010, este considerat unul dintre cele mai bune parcuri acvatice acoperite din lume. Acesta este adapostit in pavilionul de inot fantastic si inovator construit pentru a marca Jocurile Olimpice de la Beijing. Cu o suprafata de 77.000 m² si o capacitate de 6.000 de persoane, acest impresionant parc acvatic reprezinta o lume colorata subacvatica de fantezie, plina de bule plutitoare si meduze uriase, in care si cei mai in varsta se vor bucura la maxim. Vezi ai alte articole interesante pe kombi.ro.

parcuri acvatice

Parcuri acvatice: Calypso, Canada

Parcul acvatic Calypso este considerat cel mai mare parc acvatic tematic din Canada, cu o suprafata de 40 de hectare, de aproximativ 4685 m2 si o capacitate de 2.000 de persoane. In 2010, a fost considerat cel mai bun parc acvatic din lume. Printre atractiile sale cele mai semnificative este cea mai mare piscina de valuri din tara, precum si cel mai inalt topogan din America de Nord.

parcuri acvatice

Parcuri acvatice: Aquaventure, Emiratele Arabe

Situat in luxosul Hotel Atlantis din Emiratele Arabe, acest parc acvatic este cunoscut pentru viteza topoganelor sale feroce si pentru cel mai lung topogan din lume. Unul dintre topoganele sale traverseaza un acvariu, care permite vizitatorilor sa observe viata marina in timp ce urca in topogan si coboara cu mare viteza. Acesta include, de asemenea, mai multe tobogane de apa, o plaja privata de 700 de metri si o laguna de rechini (Laguna Shark).

parcuri acvatice

Parcuri acvatice: Blizzard Beach, Florida

Blizzard Beach face parte din complexul tematic Walt Disney World Resort, unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume si are numeroase atractii care ii vor distra pe toti membrii familiei. Cei mici vor petrece mult timp pe topogane «pentru incepatori», versiuni miniaturale ale marilor vedete ale parcului. Marea atractie este “Summit Plumet”, o structura care permite sa alunecati pe o panta aproape verticala de la o inaltime de 36 de metri. Toate fac din acesta unul dintre cele mai bune parcuri de apa din lume.

parcuri acvatice

Leave a Reply