reduceri Black Friday 2018

Reduceri Black Friday 2018 – stii cum sa cumperi inteligent?

Black Friday 2018 este sarbatorit pe 16 noiembrie in Romania, desi este probabil ca magazinele din intreaga lume sa fie pline cu reduceri pe tot parcursul saptamanii. Este un moment in care consumatorii profita pentru a-si face cumparaturile, dar asta ne poate determina sa ajungem sa cheltuim mai mult decat avem nevoie. Din fericire, exista intotdeauna trucuri care ne pot ajuta sa alegem cele mai bune reduceri Black Friday 2018.

Va oferim cateva trucuri simple, dar foarte utile, cu ajutorul carora sa profitam de cele mai bune reduceri Black Friday 2018. Deoarece ideea este de a beneficia de aceste reduceri, dar nu de a pierde bani.

1. Faceti o lista

Acesta este acel moment al anului cand multi cumpara produse electronice, cum ar fi un televizor sau un smartphone nou. Dar trebuie sa faceti o lista cu produsele pe care vret sa le cumparati. Cu un timp inainte de Vinerea Neagra, trebuie sa facem aceasta lista de produse pe care suntem interesati sa le cumparam, pentru a profita de cele mai bune reduceri Black Friday 2018.

Astfel, atunci cand sosesc zilele si toate ofertele sunt disponibile, vom cauta doar produsele care ne intereseaza. Acest lucru va permite sa evitam tentatia de a cumpara alte lucruri, pur si simplu pentru ca au reduceri bune. Putem economisi o gramada de bani.

2. Comparati preturile

Cel mai probabil, produsele care ne intereseaza sunt disponibile in mai multe magazine, atat online cat si fizic. Prin urmare, este bine sa comparam preturile si conditiile de expediere sau de returnare ale fiecarui magazin. Exista cazuri in care diferentele sunt remarcabile, ceea ce ne face sa economisim o multime de bani in aceasta achizitie. Asa profitam de cele mai bune reduceri Black Friday 2018.

3. Verificati preturile produselor inainte de reduceri

Din pacate, multe magazine au tendinta de a umfla preturile inainte de Black Friday, astfel incat reducerea pare mai mare decat este intr-adevar. Deci, poate fi interesant sa vizitati unele magazine care va intereseaza, pentru a vedea daca pretul produselor de pe lista dvs. a crescut chiar inainte ca aceste reduceri Black Friday 2018 sa ajunga. Din moment ce acest lucru ne poate face sa alegem un alt magazin, unde preturile au fost mentinute si ne dau o reducere reala mai mare.

 

Leave a Reply