sex direct fete

Reguli de bază de care trebuie să ții cont dacă vrei sex direct cu fete

Unii oameni, atât bărbați cât și femei, doresc doar să facă sex fără să fie atașați sentimental. Cu toate acestea, nu este ușor să găsești sex direct cu fete , deoarece societatea are tendința de a stigmatiza femeile care doresc relații pur sexuale. 

Dacă doriți să atrageți și să obțineți sex direct cu fete, atunci probabil că nu sunteți un tip care face discriminări pe baza preferințelor lor sexuale. Dar femeile nu știu asta. Deci, cum poți aborda o femeie care vrea doar sex?

Găsirea unei femei care vrea doar sex este de fapt mai ușoară decât cred majoritatea bărbaților. Deplasarea în direcția greșită înseamnă totuși că mulți bărbați au tendința de a pierde ocazia unei relații de sex direct cu fete fără emoție sau de a-și pierde mult timp încercând să obțină una.

Amintiți-vă mai întâi de siguranță. Asta înseamnă să ai mereu protecție cu fiecare întâlnire și să ai niște planuri în cazul în care întâlnești o femeie nebună care caută să profite sau să răneasca un tip care vrea doar sex.

De asemenea, este bine ca un bărbat să fie îndepărtat emoțional de o femeie care vrea doar sex. Un bărbat trebuie să rămână concentrat asupra obiectivului de a face sex direct cu fete și să nu se încurce în lucruri emoționale și să riște să adauge mai mult la relație decât este de fapt.

Când începeți să încercați să construiți o conexiune emotională, atunci există o sansă bună ca o femeie să înceapă să se simtă conectată emoțional cu tine și să vrea mai mult decăt sex. Cea mai bună modalitate de a aborda o astfel de situație este de a face destul de clar că doriți să oferiți confort fizic și nimic altceva. Dacă acceptă acest lucru, este bine. Cu toate acestea, în cazul în care avansurile dvs. sunt respinse,  puteți trece la următoarea femeie.

 

Leave a Reply