vise

Semnificatie vise: ce ne transmite mintea cand dormim

In aceasta sectiune vom incerca sa va ajutam, prin semnificatia viselor, sa recunoasteti unele situatii care apar in viata voastra. Ati avut un vis recent pe care vreti sa il interpretati? Sau un vis care se repeta de multe ori si vreti sa-i cunoasteti sensul? Cele mai frecvente vise sunt apa, casa, moartea, zborul.

Semnificatie vise – interpretarea viselor cu ajutorul tarotului, se refera la doua lucruri cu totul diferite. Un lucru este Tarotul ca arta divina, pentru a prezice viitorul; iar un altul foarte diferit este psihologia aplicata pentru interpretarea viselor.

Cu Tarotul si cu ajutorul cartilor, puteti ghici viitorul, deoarece au un inteles, cateva simboluri si o serie de factori cum ar fi: culori, semne si cifre, ne ajuta sa dam un sens fiecarei carti. Apoi, fiecare dintre carti are semnificatia sa, dar plasata alaturi de alta, poate avea un inteles diferit sau cu nuante diferite. Pentru Tarot gratis exista o serie de runde, care raspund la un tip de interogare sau la altul.

Semnificatie vise – cele mai comune 

In Interpretarea Viselor, este stabilit un sens pentru fiecare vis concret prin psihologie. Pentru altii, acelasi inteles are multe semnificatii in functie de circumstante si de mediul in care se intampla. Zilnic in timp ce dormim, avem cel putin 4 vise diferite, desi cand ne trezim, nu ni le mai amintim. Visele sunt modul in care creierul nostru trebuie sa elibereze tensiune, sa se odihneasca si sa exprime ceea ce ne ingrijoreaza cu adevarat. De multe ori, nu suntem constienti de faptul ca ne pasa de acest lucru sau pana cand ne dam seama ce visam. Uneori, visele noastre pot parea ciudate pentru noi si este logic sa fim curiosi sa vrem stim ce semnifica.

Dintii care cad

Dintii sunt asociati cu increderea pe care o avem in noi insine. Prin urmare, cand visati ca va cade unul sau mai multi dinti, poate insemna o pierdere de incredere pentru ceva specific. Psihologii cred ca, in aceasta situatie, este mai bine sa luati acest lucru ca o provocare sau o oportunitate, in loc de ceva care va afecteaza.

Visati ca sunteti urmariti

Multi oameni viseaza ca sunt urmariti de ceva infricosator (persoana, animal, fiara …). Asta inseamna ca a sosit momentul sa cautati destinatia. Nu sunteti dispusi sa lasati in urma elemente care va impiedica sa va continuati drumul.

Visul mortii

Interpretarea unui vis cu moartea depinde de continutul emotional. Daca va treziti cu un sentiment teribil de moarte reala, poate ati simtit moartea cuiva. Acest lucru se intampla persoanelor sensibile. La varstnici, acest vis ii ajuta sa se pregateasca pentru moartea lor. Cu toate acestea, daca visati la moarte fara a simti frica sau ingrijorare, aceasta reprezinta o eliberare de preocuparile actuale si inseamna opusul mortii – o vindecare sau o renastere urmeaza sa apara in viata dvs.

semnificatie vise
Visati o cadere in gol

Acesta este unul dintre cele mai comune vise. Poate ca va este frica sa pierdeti respectul altora sau statutul dvs. social sau profesional. Poate reprezenta dificultati financiare sau pierderea dragostei cuiva.

Daca visati ca sunteti in cadere, si va treziti dintr-o data, acest lucru reprezinta un apel pentru a va rezolva treburile in lumea reala. Daca ati ajuns la sol si visul continua, atunci raspunsul la problema dvs. consta in rezultatul visului. Daca visati ca cadeti si nu va temeti,  veti depasi cu usurinta problemele voastre. Daca va este frica, va asteptati la o lupta mare si o mare problema in viata voastra.

Visati ca zburati

Simbolul libertatii. In mod instinctiv, cunoasteti obiectivele din viata dvs. si stiti cum sa le faceti. Fie ca este vorba de iubire, de faima sau de avere, veti zbura deasupra obstacolelor pamantesti si veti gasi fericirea. Visele de zbor repetitive indica o mare avere. Toate traditiile explica acest tip de vise in acelasi mod. Daca zburati cu forma umana, veti gasi fericirea si succesul in mod natural. Daca sunteti o pasare in visul vostru, veti avea noroc in viata.

Visati o casa

Casa in vis are multe interpretari. In mod normal, casa intr-un vis va reprezinta. Camerele reprezinta aspecte diferite ale persoanei dvs. Usile reprezinta noi oportunitati. Daca visati la propria ta casa, aveti o fundatie spirituala foarte solida. Daca visati ca sunteti intr-o casa noua ciudata, ea reprezinta viitorul dvs., ce ar trebui sa faceti. Dormitorul are un inteles evident, iar patul reprezinta obiectul cel mai des intalnit in acest tip de vis. In general, podul reprezinta inteligenta si subteranul subconstientul. Daca casa este goala, asta reprezinta nesiguranta. Daca casa se misca, asta indica faptul ca va confruntati cu schimbari personale. Daca visati ca va curatati casa, inseamna ca trebuie sa va goliti gandurile si sa scapati de prejudecati vechi.

Visati apa

Apele calme inseamna ca vin vremuri bune si ca sunteti in pace cu spiritualitatea voastra. Indica calmul, intinerirea si acceptarea de sine. Daca apa este agitata sau murdara, este recomandata prudenta. Ar trebui sa va reconsiderati deciziile si sa nu va prindeti in emotiile negative. Este posibil sa aveti nevoie de timp pentru a va clarifica mintea si pentru a gasi pacea interioara. Daca in visul dvs. sunteti scufundat in apa tulbure, inseamna ca sunteti coplesiti de o situatie sau de emotiile voastre. Daca visati ca exista o inundatie, inseamna ca va confruntati cu lupte si emotii dificile.

Leave a Reply