dame de companie

Trucuri pentru dame de companie: cum să faci un client să se întoarcă și a doua oară

Orice dame de companie de succes vă va spune că secretul succesului lor nu este de a atrage mereu clienți noi, ci de a-i păstra pe cei buni și de a-i stabili drept clienți obișnuiți ai serviciilor sale. Cel mai bun tip de clienți pe care îl au, sunt bărbații de afaceri sofisticați, oameni cu o anumită clasă și maniere care își pot permite mai mult decât o dată.

Este nevoie de o anumită abilitate pentru a-i face pe cei buni să se întoarcă pentru mai mult și să se transforme în clienți pe termen lung. Ca regulă generală, purtându-vă cu clasă și sofisticare, va duce mult la menținerea gentlemenilor interesați de serviciile fetelor dar există multe alte metode specifice de întâlnire sau depășire a așteptărilor clienților și de întărire a celor mai bune relații dame de companie-client.

Stabiliți o înțelegere clară a așteptărilor încă de la început. Clienții doresc ca în timpul petrecut cu o escortă să-și îndeplinească ceva ce le lipsește în viața sau relațiile lor. Din moment ce nu puteți citi mintea unui nou client, este important să aflați ce așteptări, dorințe și nevoi are – astfel încât să puteți crea apoi experiența pe care o dorește cu adevărat. Multe dame de companie inteligente și pricepute pot să adune cunoștințe atât prin conversație, cât și prin comunicare nonverbală.

Fiți profesioniste. Profesionalismul poate lua mai multe forme cand vine vorba de activitatea unei dame de companie. Aveți grijă de igiena dvs., de aspectul dumneavoastră și de sănătatea dumneavoastră fizică, astfel încât să satisfaceți așteptările clienților dvs. pe tot parcursul timpului împreună. Participați la toate activitățile pe care le-ați convenit cu entuziasm și participați activ la jocurile de rol și oferind clientului dvs. ceea ce îl va face să se simtă special. Furnizați toate serviciile pe care le-ați convenit. Ajungeți la întâlnirile dvs. la timp și pregătiți cu toate proiectele, costumele și produsele pe care le așteaptă clientul dvs.

Cunoașteți-vă clienții. O mică atingere personală va duce mult la transformarea clienților ocazionali în clienți obișnuiți. Când un client vorbește, ascultați. Aflați lucruri cum ar fi ceea ce îi interesează, ce premii, când este ziua lor de naștere și ce culoare sau hrana preferată au. Când vă amintiți aceste lucruri personale și le încorporați în întâlnirile dvs., lăsați clientul să știe că vă pasă și îl apreciați, ceea ce îl va menține cu siguranță înapoi pentru mai mult.

Leave a Reply